Dek Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 (edited) Salut, caut un chitarist (de preferat acustic) cu care să pot face seri de jam și o voce care să ne însoțească. Nu doresc să ne axăm pe un gen anume și pe lângă cover-uri vom face și compoziții. Mesaj pe mail: mishuk.dek@gmail.com Edited January 29, 2021 by Dek
Catalin Lazar Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Salut, Mai esti interesat? Sunt "chitarist de apartament" de cativa ani buni si mi-ar face placere sa incercam cateva cantari.
Dek Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 On 22/07/2021 at 18:07, Catalin Lazar said: Salut, Mai esti interesat? Sunt "chitarist de apartament" de cativa ani buni si mi-ar face placere sa incercam cateva cantari. salut. da! scrie-mi te rog pe whatsapp: 0731916265
Aurora Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 (edited) Salut, mai este disponibil anuntul? Instrumentul pe care il stapanesc cel mai bine este vocea, sunt soprana si cant soft rock, pop(clasic si modern) si ma pretez si pe jazz. Edited July 27, 2021 by Aurora
Dek Posted July 27, 2021 Author Posted July 27, 2021 2 hours ago, Aurora said: Salut, mai este disponibil anuntul? Instrumentul pe care il stapanesc cel mai bine este vocea, sunt soprana si cant soft rock, pop(clasic si modern) si ma pretez si pe jazz. da. suntem în momentul în care facem echipă oamenii vin, pleacă... cu alte cuvinte încercăm, vedem ai mai sus date de contact
BBKING Posted January 21, 2022 Posted January 21, 2022 La 29.01.2021 la 12:16, Dek a spus: Salut, caut un chitarist (de preferat acustic) cu care să pot face seri de jam și o voce care să ne însoțească. Nu doresc să ne axăm pe un gen anume și pe lângă cover-uri vom face și compoziții. Mesaj pe mail: mishuk.dek@gmail.com Salut, mai e valabilă treaba?
Recommended Posts