Cursedone Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ok deci treaba sta cam asa: am o chitara delson, nu e cine stie ce, de incepator, si guitar rig 2. problema e ca nu prea ma satisface tonu, e prea anemic, si as vrea o doza single de bridge, buna pt metal sa o pun pe chitara actuala, si cand e sa o schimb, sa o pun pe chitara urmatoare. ce imi recomandati?
Guest radioman Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ar merge asta zic eu: SD SHR HOT RAILS. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1094 E scumpa, dar poate fi pastrata, e o investitie.
Cursedone Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 ho, ho, ho merry christmas.. prea scumpa ceva pana in 2 mil.
Soulmaster Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ar fi bine sa mergi pe un mini humbucker... la metale nu prea merge cu un single coil Pe de alta parte ai putea sa dai chitara si cu banii pe care ii scot pe ea... + 2 mil ai lua ceva cu humcucker in bridge
Radu i Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 (edited) Humbucker in single-coil form. Vezi Dimarzio Super Distortion S de exemplu. Edited May 15, 2007 by Radu i
FiveseveN Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Eu zic sa incerci mai intai alte setari in GR2, printr-un DI box bun (dac-o bagi direct in calculator nu-i de mirare ca e anemic) sau amplificator (cu ampul Delson ai aceeasi problema?).
Cursedone Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Humbucker in single-coil form. Vezi Dimarzio Super Distortion S de exemplu. ms mult, dar unde as putea sa gasesc, ca pe net am vazut doar humbuckeri super distortion. dar o intrebare: de ce e duncan distortion humbucker-ul mai ieftin decat hot rails-ul cand e hum si hr e single? Eu zic sa incerci mai intai alte setari in GR2, printr-un DI box bun (dac-o bagi direct in calculator nu-i de mirare ca e anemic) sau amplificator (cu ampul Delson ai aceeasi problema?). cu amp-ul nu am probleme, doar ca are "white noise" si deja am ceva white noise de la GR2. o fi de la placa de sunet sau de la doze?(oricum, nu conteaza, tot caut doze mai bune) presupun ca trebuie preamp sau doza mai buna (asa am citit la ghidul de pe forum pt programele astea)
Guest MrJackson Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Si bune... si ieftine... o sa cresti tu mai mare si o sa intelegi ca nu exista.
Guest Saint666 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 mai ieftin pot sa-ti recomand SD performer, e 30$ la musiciansfriend...dar implica sa ai pe cineva in state sa ti-l trimita
Cursedone Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Si bune... si ieftine... o sa cresti tu mai mare si o sa intelegi ca nu exista. asta asa e, dar vreau cat mai ieftin si cat mai buna(pe primu loc e, normal, pretu ca asa e la 17 ani, cand nu ai bani ) :|
Guest nobody10 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 iti recomand un bill lawrence L250. este minihumbucker foarte bun pentru metale ,fara noise si destu lde ieftina , am vazut la Grosmann la 2 mil
Recommended Posts