www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VAND Aproape un sistem silent (fara proc)

Recommended Posts

Posted

1. MB---Asus P4GD1 (i915P;PCI-e,sunet HD-7.1)------2.8mil

2. cooler zalman CNPS5700Cu (AirDuct,supersilent)----0.8mil

3. 2x256 Corsair Platinum PC3700---------------------2.8mil

4. 2x80Gb Samsung Ata133 (in Raid0,8mb,supersilent)-3.5mil

5. carcasa nou-nouta cenusie (airduct pe proc)-------0.25mil

6. sursa Chieftec 360W (reali...super silent)-----------0.8mil

-------------------------------------------------------

7. 6600gt PCI-e (inno3d;~9000pct>3dmark'03)--------4.8mil

8. 2x512 Corsair Platinum PC4400---------------------7.7mil

...deci tu mai trebuie sa iti gasesti un proc bun pe sk478 (recomand un NW HT)

nu vand separat ! (decat eventual daca este cumparator la pct.3; pct.4...trebuie sa vb. in prealabil ca va trebui sa-mi backup datele...)

pct.7 si 8 nu se vand decat cu tot pachetul (minus pct.3); eventual pct.7 se poate vinde in cazul in care gasesc o placa similara agp 6600gt (inno3d sau leadtek, cu un scor apropiat) si la care sa nu mai scot nici un ban din buzunar (ar fi culmea!)

Garantii : pct.1 si 4 (ani buni de acum incolo)...oricum altceva n-are ce sa strice; pct.7 are garantie dar e la Sibiu

PRETURILE SUNT MINIME !

NU FAC SCHIMBURI! (totusi,m-ar putea interesa:2x120-160Gb Samsung sau Seagate SATA,8mb buffer, garantie minim inca 7-8 luni)

va rog nu insistati sa dau separat sau schimburi decat in conditiile expuse mai sus...merci

sistemul e conceput sa fie solid si ultrasilent

ymsg:cmuresan (dupa-masa, inainte de masa folositi mail...@yahoo.com)

Posted

le dau impreuna pt. ca am redus preturile avand in vedere intregul, de ex. hdd'urile au 2-3 luni si eu am dat 4.1mil, in fine daca esti f. hotarat ti le las (in considerarea persoanei) la 3.6 insa trebuie sa-mi dai ragazul sa-mi back-up toate datele....

pct. 3 si 8 sunt DDR466 si respectiv 550 (insa pct.8 e suspendat nedeterminat)

eu zic ca daca gasesti un p4 ht bun (un 2.4, 2.6 sau 2.8 Ghz cu HT, usor overclocabile sau chiar un prescott, desi nu recomand, dar poate ai bafta de o revizie buna pe socket478) si care NU poate/trebuie sa fie mai scump de 4 mil, deci cu aprox.19mil ti-ai scos un sistem f. bun...

nota bene, in jocuri asta nu va fi mai bun decat un amd64 (cum de altfel nici un intel nu e), insa trebuie spus ca amd64 nu are HT (hyperthreading) adica, un intel HT duce f. probleme mai multe aplicatii simultan pe cand pe un amd e un chin, or, in materie audio, unde discutam de aplicatii multi modulare (VST/VSTi), de Rewire, ca sa nu mai vb de compresie/decompresie, etc...e mult mai indicata platforma intel

si inca ceva...placa de baza are chipset i915P (succesoarea i875P) si care are HyperPath 2 (succesoarea PAT) si pe care (va) merge ca un vis MacOSx86 (am incercat acel prerelease mult mediatizat; sunt multe aplicatii audio care merg mai bine sub Mac decat sub Win, de ex. Logic,Reason,s.a., iar altele precum Digital Performer merg numai sub Mac; se poate crea usor un DualBoot Win/MacOSx86...detalii)

Posted

maine 08-09-2005 toata ziua

pretul la hdd'uri e 3.5mil

Felix are prioritate

repet, le am de 2-3 luni, au garantie 3 ani (Rombyte pe Nerva Traian), sunt extrem de silentioase...

nelamuriri -ymsg: cmuresan

edit: de altfel, tot maine sunt extrem de flexibil si la restul componentelor...

ymsg sau email: cmuresan@yahoo.com

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.