gtrmike Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Pret: 1450 Localitate: Bucureşti Contact: P.M. Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Că tot vin sărbătorile, mă despart de oricare dintre cele de mai jos, pentru doar 298 EU. Sunt unicate (Handmade reclaimed pine) - în afară de stratul Lake Placid Blue, care este doar un concept special de partscaster HSH cu un cordar fix de Telecaster. Telecasterul natur are griff FRETLESS provenit de la un Squier. Cel tricolor (Flagcaster) are doze Nocaster CS 51. Preţurile sunt discutabile, în funcţie de componente (care pot fi schimbate la dorinţă, preţurile modificându-se corespunzător). Pentru alte specificaţii, discuţii, oferte, rog folosiţi PM. 2
gtrmike Posted December 24, 2020 Author Posted December 24, 2020 Am uitat să precizez că au beneficiat de setup, nivelare taste, şlefuire, etc. Nu agaţă, nu falsează, corzi noi .010 - .046. Dozele sună foarte bine în toate combinaţiile. Le ador pe toate, dar... e cazul să mă mai despart de unele... 1
cereal Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Am cantat pe cateva chitare facute de dl. Bisericanu si tre' sa recunosc ca sunt uimit cum de cere doar cat cere, si mai uimit cum de inca nu sunt date. Strange times... 1
gtrmike Posted June 15, 2021 Author Posted June 15, 2021 Încă valabil la acest preţ, dar nu pentru mult timp...
gtrmike Posted August 9, 2021 Author Posted August 9, 2021 Update de preț pentru articolele de mai sus = 1700 LEI/ bucata. (discutabil). Conform economiei de piață... Toate sunt realizate manual, cu atentie la detalii, etc.
gtrmike Posted March 12, 2022 Author Posted March 12, 2022 Update... 1800 lei bucata, nu pentru mult timp....
Recommended Posts