malex Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 EX-CEP-TZIO-NAL !!!!! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartz ! pardon
Metabog Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 (edited) Ahhh... dude... nu dude, e rau. E foarte rau. Mai repeta. Sau poate nu repeti cum trebuie. Oricum, sorry. Asta nu e cantat la chitara. Edited May 13, 2007 by Metabog
Guest Bloodimir Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 mr 'metabog' arata-mi tu cum sa cant .astept o mostra de proba(?!?!!!)
Metabog Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Dude, eu ti-as da, dar nu ar conta. Problema este ca tu faci o greseala pe care o fac toti care incep sa cante shredding. Soloul pe care vrei tu sa-l faci se face doar atunci cand ai siguranta ca poti nimerind fiecare nota clar, la un anumit tempo. La tine suna ca si cand ti-ai misca mana foarte repede pe grif, sperand nimeresti macar o parte din note. Probabil ai putea impresiona astfel pe cineva care habar n-are ce-i aia chitara sau solo, dar... In loc sa incerci sa impresionezi prin ceva ce nu poti face corect, de ce nu te-apuci tu mai bine sa inveti sa canti chestii mai lente BINE mai intai, si sa inveti teoria calumea? Ca sa nu mai zic ca ce ai trimis tu reprezinta epitomul ignorantei, n-are nici un ritm si nici o noima, de-abia se aude chitara aia iar efectul te zgarie pe creier. Sper ca ai inteles.
Elethan Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ai cerut o parere obiectiva si ti-a fost data.Bine Malex!!! Eu nu inteleg ce-ai vrut sa canti acolo, seamana o bucata cu ceva Caprice.In rest nu se prea intelege ce canti.Spor la studiu!
bolly Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ai cerut o parere obiectiva si ti-a fost data.Bine Malex!!! Eu nu inteleg ce-ai vrut sa canti acolo, seamana o bucata cu ceva Caprice.In rest nu se prea intelege ce canti.Spor la studiu! + ca sunetul e mai mult decat infect..poate ca pe o inregistrare mai acatari feedback-ul ar fi fost altu'...desi nu cred...oricum nu cred ca e de bine sa faci pe viteazu...chiar si cand e cazu..lasa sa te laude altii nu te mai lauda singur ca uite ce iese:P...PAREREA MEA...
Susceptor Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ai incercat sa canti neoclasica + mathcore? playing random notes must be so fun!!
Recommended Posts