Lucidwt200 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Stiti voi de un tab de guitar pro de "rupere a chitarii" stiti la ce ma refer.Am nevoie de un tab de asta de gp urgent,ca simt ca pot face o rupere dar nu am tab-ul.Mersi
Susceptor Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 (edited) rupere a chitarii? be more specific.. Edited May 10, 2007 by Susceptor
Guest Sylviu Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 poti sa o rupi si fara tab-uri, da cu ea de pereti
bolly Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Stiti voi de un tab de guitar pro de "rupere a chitarii" stiti la ce ma refer.Am nevoie de un tab de asta de gp urgent,ca simt ca pot face o rupere dar nu am tab-ul.Mersi te referi cumva la ceva foarte rapid?vezi asta Rock_Licks___Improvisation.gp3
Guest Distorsed Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ce "hardcore" suna...no offense da zici ca ai fi intrebat " avetzi un fierastrau cu care sa-mi tau chitara ?? "..well si ca sa nu zici ca is rautacios am niste sugestii: cu Bit***** sau Em*** poti sa gasesti arhive de Taburi n' stuff, in care o sa gasesti ceva chestii de genu " Heavy Metal Guitar Lessons", sau "Heavy Metal Competition", o sumedenie de lickuri si porcarii...Hope that's useful
Recommended Posts