SergiuFanica Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Salutare , Pentru cei interesati , Ma numesc Sergiu Fanica si sunt absolvent la sectia de creativitate muzicala I.C.M.P din Londra. In ultimii 5 ani am colaborat/lucrat cu diversi artisti in Londra ca studio musician sau producator. Am experienta de predat in privat de 10 ani, elevii mei cuprinzand varste intre 7 si 80 ani. Deaseamnea am experienta si cu oameni cu disabilitati. Sunt specializat pe muzica improvizata/jazz dar influentele mele sunt inradacinate in rock/funk/blues si Hip Hop. Lectiile sunt aranjate in functie de personalitatea/gustul individului pentru cele mai bune rezultate si pentru o evolutie organica. Sunt foarte pasionat de muzica/arta si sper sa pot inspira mai departe. Pentru mai multe detalii si orice alte intrebari, Contact: sergiu_ink@yahoo.com Telefon: +447469930188 Youtube Links: Ca tobosar/producator: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuFanica Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Numarul curent la care pot fi contactat pt meditatii: 0722319369 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts