www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SergiuFanica

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Voyager || , Beats Remedy
  • Gear
    Brady Jarrah Ply kit, Zildjian Cymbals, Vic Firth sticks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SergiuFanica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pentru artisti si muzicieni din Cluj..ofer de inchiriat sala de repetitii. Studioul se afla in inima Clujului aproape de Piata Cipariu si cuprinde parcare interioara. .Deasemenea este complet tratata acustic profesional pentru un sunet cat mai bun. Studioul se afla in incinta unei scoli de muzica privata. Pretul este de 50ron pe ora, abonamente sunt disponibile. Abonamente pentru tobosari deasemenea sunt disponibile pentru studiu individual . Studioul ofera set complet PA cuprinzand: -Boxe QSC K10.2 -Statie de bass Hughes & Kettner BassKick 303 -Statie noua de chitara Fender Twin Reverb pe lampi (nu este inclus in pret, se inchiriaza separat 50ron pe repetitie) - Pian/clapa Korg SV 1 ,88 keys (nu este inclus in pret, se inchiriaza separat, 50ron pe repetitie ) -Mixer Yamaha MG 10XU -Microfoane diverse pt voce SM57, SM58 -Tobe vintage Hoshino(pre Tama) din anii 60 cu un sunet cald si puternic. Deasemenea sunt disponibile si alte seturi de tobe in functie de genul abordat / cinele pentru inchiriat. Tama Imperialstar : 22,10,12,16 Set pentru jazz Geo H Way ,Walnut in marimi 18,12,14. Pentru mai multe informatii puteti suna 072231936969 sau mesaj in privat.
  2. Vand Ecler Nuo 2.0 ca nou folosit doar in studio. Cumparat de pe thomann. Se poate vedea in Cluj sau pot trimite oriunde in tara.
  3. Vand acest turntable in stare impecabila/Ca nou. Platanul a fost adus pe masina din Londra si nu a fost scos niciodata din casa pt evenimente etc. Modelul este din 2007 si este printre utlimele modele inainte ca Technics sa opreasca fabricarea lor. Inainte sa fie in posesia mea acesta a fost folosit ca backline la DMC championship in Londra, avand o istorie impresionanta la cine a pus mana pe el inclusiv Dj Woody si Dj Jazzy Jeff. Deasemenea interiorul a fost profesional curatat pt noul proprietar Pretul cuprinde si doza noua Ortofon si hardcase nou Reloop.
  4. Huse Ahead USA ,din materiale de calitate ca noi. Marimi toba mare: 18x14 ,cazan: 14x14 si tom 12x8. Setul intreg costa 210 euro pe thomann, pretul meu 170euro.
  5. Salutare Vand aceasta husa de chitara Fender in stare foarte buna. Singurul defect cosmetic poate fi vazut in ultima poza unde a fost agatata pe interior de corzile de chitara. Husa a fost folosita doar pentru cateva repetii. Pret fix Pot trimite oriunde in tara, transportul fiind suportat de cumparator. Mersi
  6. Cele mai faine huse de tobe dupa parerea mea. Aduse noi din Londra, UK. Marimile dupa cum se poate vedea si in poze sunt 14x12, 10x9, 8x8. Se pot vine si separat. Noi au costat 250 de lire. Accept oferte . Mersi
  7. Numarul curent la care pot fi contactat pt meditatii: 0722319369
  8. Salutare , Pentru cei interesati , Ma numesc Sergiu Fanica si sunt absolvent la sectia de creativitate muzicala I.C.M.P din Londra. In ultimii 5 ani am colaborat/lucrat cu diversi artisti in Londra ca studio musician sau producator. Am experienta de predat in privat de 10 ani, elevii mei cuprinzand varste intre 7 si 80 ani. Deaseamnea am experienta si cu oameni cu disabilitati. Sunt specializat pe muzica improvizata/jazz dar influentele mele sunt inradacinate in rock/funk/blues si Hip Hop. Lectiile sunt aranjate in functie de personalitatea/gustul individului pentru cele mai bune rezultate si pentru o evolutie organica. Sunt foarte pasionat de muzica/arta si sper sa pot inspira mai departe. Pentru mai multe detalii si orice alte intrebari, Contact: sergiu_ink@yahoo.com Telefon: +447469930188 Youtube Links: Ca tobosar/producator:
  9. Vand Crash de 16'' K efx si 16 '' K Kustom Special dry . Amandoua au folosite in contextul trupelor pentru jazz. Nu au fost lovite puternic si abuzate .Crashul Special Dry este ca nou ,doar amprente pe spate, unde este lucios. Eu le folosesc ca si fus. De mentionat la crashul Efx/cu gauri, de obicei aveam un splash peste el iar in timp sau format urme de la splash..se vede in poze, dar sunetul nu este deloc afectat. Prefer sa le vand impreuna dar daca e nevoie le vand si separat. Pentru orice alte detalii ,ask away. Mersi 16 ''K efx - 800 Ron , 16'' K Kustom Special dry - 900 Ron (cumparat in decembrie de la Foote's drumshop).
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.