parocock Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Pret: 1 RON Localitate: Bucuresti Contact: parocock@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Hei! Scot din dulap niste pedale pe care le folosesc mai rar, mi s-a pus asa o pata pe sculele care stau. Or maybe it's just one of those days in care vreau sa va arat unii din "influencerii" mei favoriti de pe yt Toate sunt in stare perfecta de functionare, unele nu au parasit casa. Deci: 1. Boss DC-2W Dimension C - CHORUS: din seria Waza, stereo, sunetul Boss DC-2 + Roland SDD-320. Pedala e ca noua, cumparata in ianuarie de la Thomann, nu a parasit casa. Pret 500 Ron 2. Boss SY-1 - Synthesizer: sintetizator polifonic, face ca toate visele. Plug and play, fara doze midi si alte accesorii. Cumparata in ianuarie de la Thomann, nu a parasit casa. Pret 500 Ron 3. Electro Harmonix SUPEREGO: hmm.. Daca nu stiti ce face, mai bine sariti peste, e mai mult gen pentru inititati. In sensul ca o sa va prindeti urechile in ea inutil. Now go practice! Pedala e second, luata de aici sometime ago. Functioneaza ca unsa. Las mai jos un clip cu unul dintre lucrurile pe care stie sa le faca (si motivul pentru care mi-am luat-o). Piesa e tras la noi in studio cu Orkid, Vlad la chitara. DOAR o chitara si 3 minute de Superego. Pret 400 Ron 4. BearFoot Uber Bee: Booster, Drive, Overdrive. Le face pe toate, pedala butic, BJF Design. E varianta cu o plaja de gain mai larga decat Bee.ul. Pret 500 Ron 5. Carl Martin SURF TREM: Tremolo, plain and simple. 150 Ron. Face toti banii Pedalele se pot ridica din Bucuresti sau trimise in tara pe cheltuiala cumparatorului. tel. 0722353935 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parocock Posted June 15, 2020 Author Share Posted June 15, 2020 DC-2w a plecat, SY-1 nu se mai vinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Tudosa Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Hey salut! Daca mai e disponibila pedala as vrea sa cumpar eu EHX Superego. Cheers! P.S: Am incercat sa iti dau PM, dar imi zice ca nu poti primi mesaje, ori e full inbox-ul ori e o problema pe platforma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parocock Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 Surf Trem a plecat. Superego e si el pe picior de plecare Link to comment Share on other sites More sharing options...
parocock Posted August 25, 2020 Author Share Posted August 25, 2020 Doar UBER Bee.ul a ramas si pleaca la 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts