Dulceata Mortii Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Am mai incercat sa postez cu vreo doua luni in urma, dar ceva n-a mers. Acum am instalat alta versiune de Mozilla si o sa fie ok. V-am pus patru piese; daca ii plac cuiva, sa-mi spuna, ca mai sunt destule. Ia la mosu ! Sange_negru.mp3 Strainul.mp3 Un_sfarsit_nu_e_un_inceput.mp3 Omul_de_tinichea.mp3
Guest domnul Rig Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ZOMG este foarte foarte tare! Foarte deosebit de ce se mai pune pe site-ul asta.
izua Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 meh, credeam cã sunt singurul care mai ascultã nervi tocați ºi fetița cu chibriturile (ºi plumb :x). faine.
ALEKS Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Imi plac melodiile tale - felicitari pentru compozitie si sunetul / tonalitatea chitarei electrice. Mi-ar face placere sa ascult si alte melodii ale tale. Numai bine, ALEKS
Guest andrei009 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ba asta nu e dulceata, e depresia mortii mortilor ei de viatza! fii sigur ca te-am trecut pe lista neagra! Heil to life!
Guest Rayvann Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cât de tare. În fiecare secundã te surprinde ceva nou.
Trigger Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Imi plac piesele tale foarte mult. Este frumos ca ai un mesaj clar de transmis. si 5 stele de la mine.
Recommended Posts