lagis Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Thanks guys and rock on Mircea cred ca frecventezi Britania nu ? sau ma insel bafta
lagis Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 am fo de cateva ori...dup am trecut pe iordan shi de curand mam lasat de baut is curios ce scule ai folosit pt inregistrare....cum ai preluat sunetu? cu mic in fatza difului sau din line outu ampului? si eu mam lasat de baut da cate un suc de hamei mai merge.piesa am inregistrat o la Horatiu in studio cu un Ibanez de serie {RG 370] doze Dimarzio Ibanez si un procesor POD Line6 {nu ma las de el nicicum e scula faina zic eu } am preferat sa trag sunetul direct prin mixer fara statie si mic in fata, tobele au fost Tama si basul Hohner. cam atat . Rock on
Guest domnul Rig Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Extraordinar! Nu suna deloc de parca ar fi facuta in anii '80. Felicitari!
Metabog Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 E mrf cantata, dar imho vocea nu nimereste deloc notele care trebuie.
lagis Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Extraordinar! Nu suna deloc de parca ar fi facuta in anii '80. Felicitari! THANCK'S MASTER . Ce i cu poza ? sa inteleg ca esti noul MENTOR al celor de la Dream Theater ?
lagis Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 E mrf cantata, dar imho vocea nu nimereste deloc notele care trebuie. da cam asa e .asta nu e varianta finala la voce . nici nu a mai aparut ,am postat o mai mult ptr instrumental.linia melodica la voce a si fi vrut o cu totul altfel
Recommended Posts