Guest MrJackson Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Codu Vamal este cadrul legal in care se desfasoara activitatea de vamuire. Nomenclatorul Vamal stabileste valorile in vama a produselor ce urmeaza a fi vamuite, in cazul in care nu exista factura pentru ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 ^^^^^^^^^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abwehr Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Am o ruda care a plecat acum in sua,si mi-a promis ca imi poate aduce un gibson les paul studio. Ideea ar fi, mai plateste ceva vama pt. chitara? De la 1 Ianuarie 2007 nu se mai plateste vama la chitari, ci decat TVA. http://80.96.3.68:9080/taric/web/browseors...=1&ctmode=C Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 De la 1 Ianuarie 2007 nu se mai plateste vama la chitari, ci decat TVA. La adresa indicata de tine spune ca se plateste 3.7%. Ori tu citesti in alta parte, ori eu nu inteleg ce scrie acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) Am primit chitara si pot sa va confirm ca se plateste si TVA si vama. Mie mi-au considerat Strat-ul la 78 EUR (chitara electrica cu 2 doze). Cu tot cu comisionul vamal, taxa vamala si TVA am platit 60 RON. Not bad, if I may. Edited May 21, 2007 by man1ak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daemon Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Am primit chitara si pot sa va confirm ca se plateste si TVA si vama. Mie mi-au considerat Strat-ul la 78 EUR (chitara electrica cu 2 doze). Cu tot cu comisionul vamal, taxa vamala si TVA am platit 60 RON. Not bad, if I may. Deci pe langa transport si pretul chitarii propriu-zis, ai mai platit doar 60 de RON? sau ai adus'o cu mana ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Deci pe langa transport si pretul chitarii propriu-zis, ai mai platit doar 60 de RON? sau ai adus'o cu mana ta? Prima varianta. Chitara a fost adusa cu un transportator pe numele sau Carpati Transport Int. (www.carpatiusa.com). Transportul a fost lejer la pret, doar 88 USD. Ii recomand cu caldura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts