aquarius14 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Salut. Apelez la priceperea "veteranilor" in domeniu....Se poate monta un gat de Fender Strat pe un corp de Squier Strat? Multumesc.
aquarius14 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 On 07/11/2019 at 20:09, ebh said: da Salut. Pot întâmpină probleme la neck pocket? Adică sa fie gatul mai lat sau mai îngust? Din ce am mai găsit pe net e foarte probabil sa fiu nevoit sa dau alte gauri pentru prindere dar asta nu e o problema.
Razvan S. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 1 hour ago, aquarius14 said: Salut. Pot întâmpină probleme la neck pocket? Adică sa fie gatul mai lat sau mai îngust? Din ce am mai găsit pe net e foarte probabil sa fiu nevoit sa dau alte gauri pentru prindere dar asta nu e o problema. Da man, totul trebuie masurat inainte. Daca ai gatul masori si cauti corp bazat pe aceleasi masurari, sau invers. Fa rost de toate masuratorile . Nu e nici un ''da''. ''da'' e doar daca e noroc, poate fi si prea lat neck pocketul ce iar e nasol.
aquarius14 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 1 hour ago, Razvan S. said: Da man, totul trebuie masurat inainte. Daca ai gatul masori si cauti corp bazat pe aceleasi masurari, sau invers. Fa rost de toate masuratorile . Nu e nici un ''da''. ''da'' e doar daca e noroc, poate fi si prea lat neck pocketul ce iar e nasol. Ideea e ca pe net nu găsesc lățimea gaturilor din dreptul neck pocket-ului... Doar radius-usul și nut width-ul..
Razvan S. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Si eu o sa fiu intr-o dilema similara, si caut un corp anume. Eu as proceda altfel, dat fiind ca nu caut nou, si ce caut este default old pt ce vreau eu, pur si simplu intreb sellerii exact detalii, si ii pun sa masoare... Care e problema? Da-le distantele dintre gauri si tot ce ai nevoie. Unii iti vor raspunde
aquarius14 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Ideea e ca gatul îl voi cumpăra online.. Tre sa merg la sigur ☺️
Razvan S. Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Si eu tot ''online'' iau tot, doar nu le testez inainte. Daca vrei la sigur, CERI masuratori sa se pupe cu ce ai. Tocmai, ca e online, rogi sa ti le faca , fizic, sa mearga cineva la stoc, sa masoare chestiile astea. Tot ce ceri. Again, care-i problema? Nu inteleg ce n-ai priceput. Ca sa ''mergi la sigur'', doar daca iti furnizeaza toate astea poti sa fii sigur Daca nu ti le da si nu raspund, fuck em Toate combinatiile de astea sau ce vezi tu relevant pt ce corp ai tu: 1
Recommended Posts