Guest Gondrei Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 hey there, din neatentie mi-am facut o zgarietura pe chitara care intra in lac si cu toate ca nu e decat de cam 1 cm nu arata foarte frumos cand bate lumina in ea ...acum intrebarea, vreau sa acopar zgarietura aia cu un design facut dintr-un fel de carton tare, negru si cu o grosime asemanatoare cu cea a materialului din care e facut pick guardul de la acustice si nu stiu cu ce sa il lipesc, cu ce e lipit pickguardul de corpul chitarelor? as vrea o solutie eficienta, sa stea cat mai mult lipit de corup chitarei, preferabil sa nu se dezlipeasca deloc... multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 clei de tamplarie ar fi cel mai indicat sa folosesti. dar zgarietura e pe fata sau pe spate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 e pe fata putin mai jos de bridge, nu e extaordinar de urata dar nici frumoasa nu e, I mean...e in lac si asta o face sa fie nasoala. thanks man, clei de tamplarie sounds pretty good. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 bien sur ca va trebui sa smirgheluiesti locul unde vei lipi chestia aia, ca sa faca priza spor la lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 bai nu strica chitara. Daca smirgheluiesti dintr-o mica zgarietura de cativa milimetri de trezesti cu o pata de catvia centimetri patrati. Daca vrei neaparat sa lipesti ceva, pune niste autocolant pe care poti oricand sa-l dai jos. Daca vrei sa lipesti plastic (ca de pick-guard la acustice) vezi ca exista o banda adeziva dubla-fata (dublu adeziva). Cu asa ceva sunt lipite si pick-guard-urile. Da eu as lasa-o asa cum e. O zgarietura poate fi un semn de onoare (ca o cicatrice de razboi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Daca vrei sa lipesti plastic (ca de pick-guard la acustice) vezi ca exista o banda adeziva dubla-fata (dublu adeziva). Cu asa ceva sunt lipite si pick-guard-urile. yeah si eu m-am gandit la banda adeziva fata-spate, acum ca am aflat ca trebuie sa si smirgheluiesc cred ca o sa raman la banda adeziva, thank you brother... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 man daca tot vrei sa pui ceva peste fa-ti rost de un sticker cu Ferrari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 man daca tot vrei sa pui ceva peste fa-ti rost de un sticker cu Ferrari Sau macar unul cu Mercedes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 might as well use a Versace one, aye brother? neah ppl....I was thinking of sticking this beauty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 au stickere misto cu formatii in muzica la tricouri acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts