Sebi Cunievici Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Am un Ibanez GRX70QA cu bridge-ul putin modificat(este ridicat pentru a imita un floyd rose) și i-am schimbat corzile de curând, dar coarda Mi subtire se aude foarte incet in amplificator. Nu stiu de la ce poate fi problema și as avea nevoie de ajutor.
Guest Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 E de la chitară. Dacă-ți lua PRS, nu aveai problema asta.
picnic Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Daca s-au departat corzile fata de doze este normal sa se auda mai incet. Posibil ca nici coarda mi sa nu fie centrata pe polul dozei.
stratosaurus Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Poti pune ceva poze cu lucrarea ? Cum l-ai inaltat, ai pus ceva adaos intre corpul chitarei si corpul tremolo, sau ai desurubat pur si simplu holzsuruburile si ai lasat tremolo-ul sa-si gaseasca singur pozitia ? Daca ai distantat tremolo-ul de corpul chitarei, pt floating, trebuie sa-i cobori sadles-urile, pt a reveni la action-ul initial. Si probabil se va remedia si problema aparuta. Sau ridica putin dozele, sa le apropii de corzi.
Recommended Posts