cyfer Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Salut! Dupã cum zice ºi titlul, voi ajunge "way up north" sãptãmâna viitoare. Concertul este solo. Aºtept suceveni, botoºãneni, rãdãuțeni... chitariºti din Câmpulung... etc
Guest cooasha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 sal...auzi, pe cand la Bacau??? eu cel putin as veni cu mare interes...
Un Tobar Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Multa bafta la Suceava.O sa ai succes te asigur.Imi pare rau ca nu pot sa ajung si eu.
cyfer Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 sal...auzi, pe cand la Bacau??? eu cel putin as veni cu mare interes... Sper sã ajung ºi în Bacãu, cu trupã sau fãrã. Mulțumesc pentru interes! Multa bafta la Suceava.O sa ai succes te asigur.Imi pare rau ca nu pot sa ajung si eu. Sã fie! Pãcat cã Suceava nu e aºa aproape ca Slobozia
StratMan Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 (edited) la Suceava? aia nici gara n-au! oricum, succes Cyfer! Edited April 26, 2007 by StratMan
StratMan Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 (edited) dintre care una este inchisa si alta e la vreo 12km de oras! au intr-adevar 2 gari! Edited April 27, 2007 by StratMan
cyfer Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Salut. RGC, I'm baaaack În primul rând mulțumesc @Junk Yard pentru mesaj! Stratman, eu am fost cu maºina, deci n-am avut treabã cu gãrile, dar te informez cã ambele sunt deschise Oricum, nu cred cã au venit pelerini din alte oraºe la concertul meu, aºa cã, în acest caz, gãrile nu au prea mare importanțã. Cum nu am mirosit vreun RGCist pe acolo , trebuie sã mã credeți pe cuvânt cã reîntâlnirea mea cu publicul sucevean a fost una plãcutã. E foarte fain sã cânți pentru niºte oameni care chiar înțeleg ce faci. Mã voi întoarce cât de curând cu Cyfer's Sin.
cyfer Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Revin cu niºte poze de la eveniment. Mulțumesc mult Igor. Afiºul: Cu cravatã: Fãrã cravatã ºi cu Epiphone: Cu bere: Cu prosop: Pe la spate Cu public: Cu autografe pe pliantul promoțional al clubului: Cu Jovi, un chitarist sucevean, la jam:
Recommended Posts