www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
nothing

vând Chitara lutier Benedetto model Pat Martino cu doza piezo in bridge

Recommended Posts

Posted (edited)
Pret: 5500 E
Localitate: Bucuresti
Contact: 0757 571 414
Link producator: https://benedettoguitars.com/guitars/professional-series/pat-martino-signature-model%E2%84%A2/
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand chitara Benedetto model Pat Martino cu doza piezo in bridge.

Pret 5500E negociabil.

Locuiesc in Bucuresti, exclus posta sau curier.

Link-ul de mai jos este cel oficial pentru chitara.

https://benedettoguitars.com/guitars/professional-series/pat-martino-signature-model™/

Informatii suplimentare:

- Cand am comandat chitara am cerut sa aiba si doza piezo pe bridge, pentru un plus de optiuni in sunet. Doza suna excelent, prinde foarte bine interactiunea dintre corzi si corp, cat si string noise care poate fi controlat in mare parte din knob-ul de ton asociat cu doza piezo. Necesita baterie de 9V care in principiu se schimba foarte usor si tine foarte mult.

- Am ajuns la pretul de 5500E negociabil adaugand la pretul initial al chitarii de $6500 (cum era cand am achizitionat-o) sumele suplimentare pe care le-am platit: doza piezo $1000, transport aproximativ $800 si taxe vamale aproximativ $700. In total am platit pe ea aproximativ $9000, adica 8000E.

- Electronice: din cauza dozei piezo, sistemul de butoane este putin diferit de cel standard: A fost adaugat un switch cu 3 pozitii: exclusiv piezo, piezo + humbuckere, exclusiv humbuckere. De asemenea, doua dintre butoanele principale controleaza volumul si tonul dozelor humbuckere combinate, iar doua butoane controleaza acelasi lucru pentru doza piezo. Pentru preferintele mele personale de volum intre cele doua doze humbucker am reglat inaltimea fiecareia pana la punctul optim pentru mine.

- Semne de uzura: cand am achizitionat aceasta chitara nu aveam intentia sa o vand, dar preferand de felul meu chitarile care au semne de uzura si personalitate, nu am avut grija de exemplu sa nu cant cu camasa suflecata, si nici nu am sters corpul de fiecare data dupa ce am cantat, asa ca sunt prezente unele semne de uzura relativ normale pentru o chitara folosita timp de cativa ani. Are lacul putin matuit in unele zone, o mica zgarietura pe spate si o indentatie intr-un loc pe margine. A nu se subintelege ca am tratat-o cu neglijenta, a fost si este in continuare cel mai drag obiect pe care il detin, dar mie personal imi plac semnele specifice uzului. Singurul semn de neglijenta este o mica lovitura aproape de locul mufei, unde a sarit vopseaua (poza). Fret-urile prezinta semne minime de uzura, sunt foarte rezistente. De pe doze s-a luat putin vopseaua neagra in lateral, asa cum se poate vedea in poze. Mie personal imi place cum arata, sper ca noul proprietar sa aprecieze look-ul putin vintage. Altfel, bineinteles ca se pot comanda doua doze noi de la atelier.

- Mecanismele merg perfect. N-am umblat niciodata la intonatie sau actiunea truss-rod-ului, chitara este reglata in continuare asa cum a venit din atelier.

- N-am dus chitara la repetitii, cel mai mult am cantat pe ea acasa, si doar in doua concerte. Am chitara separat pentru repetitii si am respectat din punctul asta de vedere un instrument de valoare. Oricum cant marea majoritate timpului pe chitara acustica, am cantat mai mult seara neamplificat pe Benedetto. Intr-un fel imi reprosez ca am tinut-o "de buna", poate noul proprietar se va bucura de ea in contexte mai variate.

- La achizitionare, veti primi pe langa chitara urmatoarele: cutia originala pentru transport impreuna cu doua pachete de corzi de rezerva La Bella pe care le-am cumparat odata cu chitara de la cei de la atelier, o carpa Benedetto pentru chitara din material special, un potentiometru de rezerva, un spray Benedetto Guitar Polish si doua pene Benedetto de jazz necantate.

- Cand am comandat-o, am optat pentru varianta fara semnatura lui Pat Martino pe finger-rest, insa sunt convins ca un finger-rest cu semnatura se poate comanda separat de la cei de la Benedetto, echipa de acolo este foarte ok dpdv al comunicarii.

- Punctele de pe partea de sus a griff-ului sunt in dreptul pozitiilor 5, 7, 12, 17 si 19.

- Vis-a-vis de corzi, am ales optiunea de .016, .018, .026, .032, .042, .052 si atat corzile de pe chitara cat si cele de rezerva au dimensiunile de mai sus. Acestea sunt preferinta personala a lui Pat Martino, chitaristul dupa specificatiile caruia este facuta chitara.

Asa cum este de asteptat de la o chitara in zona aceasta de pret, senzatia de cantat este un vis, asa cum este si sunetul, inclusiv cel neamplificat. Am decis sa o vindem pentru ca intentionam sa ne mutam cu familia in alta tara si au intervenit alte prioritati.

Contact: 0757 571 414
 

IMG_0766.jpg

IMG_0767.jpg

IMG_0768.jpg

IMG_0769.jpg

IMG_0770.jpg

IMG_0771.jpg

IMG_0774.jpg

IMG_0775.jpg

IMG_0776.jpg

Edited by nothing
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.