karpi Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 (edited) Iata programul festivalului In 2 Martie la " Capcana " ( fost Daos ) Bujor Hariga si Arpi Kajtar vor fi acompaniati de " Tony Khunn -klape ( care este si unul din cei mai buni chitaristi de Jazz si nu numai ,din Timisoara ) Victor Miclaus - bass ( un super bassist in mai toate genurile ) Levi Molnar -baterist , unul din cei mai buni , tobar al trupei "|Survolaj " Adica supergrupuri . Hariga Bujor si nici eu Kajtar Arpi nu o sa cantam bluesuri clasice , eu de ex. cant mai catre " powerblues " , Hariga tot asa ceva dar in alta maniera . Zsolt Szabo -chitarist Survolaj probabil canta toata trupa cu Boghy Nagy - voce Laci Farkas - cu trupa sa de Blues - el fiind chitaristul trupei "Quo Vadis " Va fi a seara " deasa " ! Fuiecare sustine cate un recital ( adica patru trupe ) Daca mai este timp va fi un jamsession dupa recitaluri . O poza dupa una din repetitii cele cu Hariga nu le-am primit inca ..probabil lucreaza la ele si la cele cateva filmari .. Edited February 28, 2019 by karpi completare 2
karpi Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 (edited) Am primit videourile de ieri seara .Sunetul otzara comprimat de camera dar este OK . Aceasta este ultima piesa din cele patru compozitii cantate ce pana acum nu avea titlu asa ca in lipsa de " inspiratie " are titlul de " Capcana " Blues ....mai funky mai progrock avand ca si colegi de trupa unii din cei mai buni muzicieni/instrumetisti . Edited March 3, 2019 by karpi 3
Recommended Posts