Beatriz Chd Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Hello! Caut pe cineva cu chitară, sau trupă, pentru cover-uri. Eu cant vocal, puțin la chitară și tobe. Mentionez că stau în București, deci ar fi ok sa fii de prin zonă sa ne putem întâlni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
satira Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 ce canti cu vocea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beatriz Chd Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Hei. Ți-am dat pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBKING Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Bună ziua, Sunt chitarist nivel intermediar, fără experiență în trupe sau evenimente, mi-aș dori înființarea unei formații pentru cover-uri, jazz, muzică de petrecere. Există însă câteva probleme: sala de repetiții, dispoziția de a repeta de cel puțin 2 ori pe săptămână pentru dezvoltarea repertoriului, o anumită structură morală și de comportament, respect și, nu în ultimul rând răbdarea pentru a găsi oameni asemănători și ambițioși pentru a face muzică de calitate. Aștept propuneri legate de rezolvarea acestor chestiuni, dacă suntem în asentiment! O zi minunată! Bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts