Guest domnul Rig Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 gp daca de poate. multumesc Sunt sanse sa fac eu tabul in viitorul semi-apropiat. Sansele pentru GP sunt un numar subunitar.
GrP Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 (edited) Sunt sanse sa fac eu tabul in viitorul semi-apropiat. Sansele pentru GP sunt un numar subunitar. Daca vorbim de probabilitate, atunci e cel mult un numar unitar (procentajul fiind 100%), iar daca nu e chiar 100%, atunci e un numar subunitar .... PS: daca se poate si eu as vrea tabulatura GP la aceasta piesa... thx.. Edited April 15, 2007 by GrP
Guest domnul Rig Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ^^^ Ai dreptate. Va pot spune de pe acuma ca piesa e in re minor.
marduk Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 poate il fac eu ca tot n-am ce face, da numai chitarile eventual si bassu ca la tobe in gp nu ma pricep
GrP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ^^^ Ai dreptate. Va pot spune de pe acuma ca piesa e in re minor. N-am vrut sa fiu rau cu commentul ala.. si eu vroiam tabulatura la piesa aia...si...mnoah...mi-ar lua destul de mult timp sa scot io tabulatura...si intr-un fel mi-e cam lene...poate am sa ma apuc, dar la tobe nu ma prea pricep...
Recommended Posts