dorean Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Pret: 350 RON Localitate: Timisoara Contact: 0727337741 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutari! Vand o pedala Boss Metal Zone (MT-2) 350 Lei impreuna cu un alimentator de 9V Korg KA189 si un daisy chain pt 5 pedale EBS. Stare 9.8/10. Se poate proba in Timisoara. https://m.thomann.de/ro/boss_mt2_metal_zone.htm Trimit prin curier cu ramburs in tara, cumparatorul plateste transportul. Pt. detalii PM sau 0727337741. !sunt interesat de schimb cu un phaser (mxr phase 90 de preferat)
Airhead Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 am cumparat si eu pedala asta si am folosit- o "Ola Englund style" si este senzationala. incearc-o asa si apoi vezi daca mai vrei sa o vinzi. 1
dorean Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 17 hours ago, Airhead said: am cumparat si eu pedala asta si am folosit- o "Ola Englund style" si este senzationala. incearc-o asa si apoi vezi daca mai vrei sa o vinzi. True! Exact asa o folosesc in FX loop return, suna tare bine. Recomand si un EQ (grafic) dupa MT2, aduce multe posibilitati de tone shapeing O vand pt ca am un atomic amplifire box si un preamp de mesa iar MT2ul sta degeaba si tot sterg praful de pe pedala :))))
Recommended Posts