Edmond Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Pret: 25 RON Localitate: Timisoara Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Am facut curatenie de an nou si am gasit o gramada de tuburi cu care nu mai am ce face. Asadar le pun aici pentru sume modice, daca are cineva ce face cu ele. TAD 6L6GC-STR Quartett. Tuburile sunt folosite, nu as putea estima cat anume, pentru ca am cantat pe amp rar, caci nu mai am timp de cantat. Mai au viata in ele mult si bine. Le-am schimbat doar pentru ca am intrat cu ampul in studio si am schimbat toate lampile din amp pentru inregistrare. Pret 150 de lei https://www.thomann.de/intl/tad_rt214_roehre_6l6gcstr_quartett.htm?ref=search_prv_8 TAD 6L6GC -STR Duett. Cam aceeasi poveste cu cele de sus, dar cred ca au fost un pic mai mult cantate. Pret 50 de lei https://www.thomann.de/intl/tad_rt212_roehre_6l6gc_duett.htm JJ 6L6 GC Quartett - Tuburile astea au fost folosite probabil mai putin de 20 de ore. Din pacate unul dintre ele s-a inrosit foarte tare, dupa care l-am scos si au ramas nefolosite. Probabil ca unul dintre ele nu a fost imperechiat bine, asadar trebuie vazut care dintre cele 4 tuburi nu-i oke. Pret 100 lei 6p3. Tuburile cred ca sunt NOS. Le am "mostenire" de la regretatul Romica. Toate au fost ulterior verificate de catre domnul Panaitescu si au insemnate cu valoarile colespunzatoare. Am putut face cateva perechi, unele cu aceleasi valori sau valori asemanatoare. Pret 25 de lei bucata, sau 75 de lei perechea. Cred ca am vreo 20 de bucati. Si mai am un rectifier tube, nou noutz 5u4gb de la Groove Tubes. Pret 100 de lei Pret pentru toate 500 de lei. Trimit si in tara, insa comanda minima e de 50 de lei si comparatorul plateste transportul. Nu trimit cu posta romana, caci nu am timp de mers la posta si completat formulare.
Edmond Posted January 13, 2019 Author Posted January 13, 2019 Am nevoie de banuti, asadar le dau pe toate la cat va convine (in limita bunului simt), daca cineva are nevoie de ele.
Edmond Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Au mai ramas doar TAD 6L6GC-STR Quartett si ceva 6p3-uri.
Edmond Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Au ramas doar 6p3-urile. Am cateva imperecheate, daca e cineva interesat.
Recommended Posts