ValeChitara Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Pret: 4700 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0751579899 sau PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Scot la vanzare un Budda Superdrive 30 (pre Peavey) De punctat: - point to point hand wired; - effects loop-ul este extraordinar. - slave out and switchable speaker outputs (4/8/16). - Are o modificare facuta in fabrica si anume controlul volumului preampului pentru canalul clean (adica relgarea a cat headroom poti avea pe canalul de clean) - knobul singuratic din dreapta inputurilor. Este un reglaj absolut necesar din punctul meu de vedere iar adaugand asta la un amplificator si asa extraordinar, nu poate fi decat bine, sporind versatilitatea lui. Este un amplificator simplu de folosit, are 2 canale, fara efecte, fara alte circuite care ar scadea din puritatea tonului . Canalul de drive are 2 tipuri : Normal (vintage - Marshall bluesbreaker type) si Modern ( mid scoop ). Canalul de clean are Brite switch (un fel de trebble boost - in combinatie cu pozitia 2 si/sau 4 a unui Stratocaster, e exact ce trebuie). Nu are zgarieturi, lovituri, nu bate, nu troncane, nu scartzaie, nu bazaie. Are 19 kg Il vand pentru ca strang bani pentru altceva, asadar nu ma intereseaza nici un fel de schimb, va rog nu intrebati! Pretul este de 1000e si nu este negociabil! Pentru intrebari, propuneri etc. ma gasiti la telefon (0751579899) sau in privat. 1
Radu Lazarovici Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Sa inteleg ca are vreun defect ? Abia l-ai cumparat ! Ce nu-ti place la el ? 1 2
ValeChitara Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 3 hours ago, Radu Lazarovici said: Sa inteleg ca are vreun defect ? Abia l-ai cumparat ! Ce nu-ti place la el ? Nu l-am cumparat, a ajuns la mine printr-un schimb. Nu are nici un defect, daca ar fii avut, evident, as fii specificat. Cum am scris si in anunt, motivul vanzarii este ca vizez alte achizitii, care trebuiesc finantate. Imi place foarte mult amp-ul, dar nu imi este imperios necesar. Daca se vinde bine, daca nu, iarasi bine.
marcianpetrescu Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) un amplificator absolut bestial ! mai ales daca intra pe mana unui chitarist care are si scule bune dar si maini bune si mai ales TON !!! in perioada cand cantam cu Rares Totu in Trenul De Noapte, el a folosit exclusiv acest amplif... ce putea sa scoata din el... mama mia !!! Nu e de ratat, mai ales ca e din perioada pre Peavey... P.S. desi are "doar 30 de watti, este LOUD AS HELL !!! Edited January 21, 2019 by marcianpetrescu 2
ValeChitara Posted February 19, 2019 Author Posted February 19, 2019 Multumesc @marcianpetrescu! Amp-ul este in continuare valabil!
ValeChitara Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 1 hour ago, adrianni said: Salut, e la 110 volti? Salut! Nu, e la 220
marcianpetrescu Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 On 29/02/2020 at 13:16, ValeChitara said: Valabil! Revin si spun ca este un amplificator foarte bun, mai ales ca este din primele serii, inainte sa fie cumparata firma de catre Peavey ! Daca-i puneti un cvartet perfect de lampi EL84 de tip militar din alea rusesti... o sa sune de nu va vine sa credeti ! Nu ratati un amp de calitate adevarata ! P.S. Nu-l cunosc pe vanzator si nu am nimic de castigat ! Vreau doar sa vad ampliful asta ca ajunge la cineva care chiar o sa-l cante !
ValeChitara Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 Pentru cine il ridica personal in Bucuresti, pentru o perioada limitata de timp, pretul este de 900e!
Recommended Posts