Guest DremoraLord Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Daca abia reusesc sa fac 2 3 acorduri calumea, dupa ... 1 ora de cantat la chitara... E BINE ? hmmm e BINE ? Vreau sa fac si eu solo-ul de chitara din King Diamond - Lurking in the dark ...asta e scopul meu in viata... Care e cea mai rapida modalitate... nu imi trebuie nici toate acordurile, doar cat sa fac solo-ul ala... CARE MA AJUTA ? I ARE BABOON
TB_TM Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 (edited) e bine, e bine... daca o tii tot asa in 3 ani o sa-l faci... dupa inca vreo 3 o sa-ti iasa si corect... daca te tii serios de treaba Edited April 13, 2007 by TB_TM
Guest gnrmarius Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cea mai rapida metoda este sa faci asta automat, adica sa vezi cum face cineva si sa incerci sa faci si tu la fel (sa copiezi) fara sa intelegi nimic. Poti sa vezi un CLIP si sa reproduci. Ce urmeaza dupa asta? +10
Cristian Stefan Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 io cred ca trebuie sa incepi cu inceputu in 2 zile nu potzi sa faci solouri incepe cu melodii usoare fa coveruri treci la melodii mai grele si poate peste 2 ani asa o sa ajungi sa faci solouri poate chiar mai bine ca asta =)
Falling_into_infinity Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Invata mai intai gama pentatonica, majore minore, arpegii...si dupa aia gindeste-te la solo-uri. Cind o sa ajungi la maturitatea muzicala care sa iti permita sa abordezi fara probleme solo-uri de acel gen, iti garantez ca nu o sa mai fie asta scopul tau in viata.
doi20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Invata mai intai gama pentatonica, majore minore, arpegii...si dupa aia gindeste-te la solo-uri.Cind o sa ajungi la maturitatea muzicala care sa iti permita sa abordezi fara probleme solo-uri de acel gen, iti garantez ca nu o sa mai fie asta scopul tau in viata. foarte adevarat
Recommended Posts