dark_alex Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Pret: 4000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0729022345 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare 9/10, sta de 5 ani in studio, necantata la concerte. Este setata, vine cu Elixir 10-46. Suna foarte foarte bine, las doua piese la care am folosit-o, mai am alte 20, curiosilor le trimit. https://www.youtube.com/watch?v=2QEBVus8iHw&frags=pl%2Cwn https://www.youtube.com/watch?v=MdAIuAouz-I&frags=pl%2Cwn(minutul 3:02 e un mic solo cu ea). Verificati seria pe net. (H005433) Cine mai vrea poze sa imi dea mesaj, prefer sa o predau personal. Ca istoric, am obtinut aceasta chitara acum 5 ani, in urma unui schimb. Am dat un ibanez Prestige, omul era nemultumit de faptul ca nu poate canta metale pe chitara, eu voiam ceva mai carnos ca sound, amandoi am fost multumiti dupa schimb. Doar Cash 1
Posho Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Pacat ca nu s-au fabricat (daca bine stiu eu) MIJ in 22 de taste, te-as fi lasat repede fara ea. Bafta!
Razvan S. Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 1 minute ago, Posho said: Pacat ca nu s-au fabricat (daca bine stiu eu) MIJ in 22 de taste, te-as fi lasat repede fara ea. Bafta! HM si Contemporary.
Posho Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Ntz, generatia asta. Sau mai bine Scheckteru' lu' Knopfler, na!
Dirty_Joe Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Tot cu 22 de freturi si din perioada 80-90 este si hot rod reissue (hrr). Mai tarziu au aparut si alte modele: Richie Kotzen signature, Aerodyne, etc 1
Razvan S. Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 51 minutes ago, Dirty_Joe said: Tot cu 22 de freturi si din perioada 80-90 este si hot rod reissue (hrr). Mai tarziu au aparut si alte modele: Richie Kotzen signature, Aerodyne, etc Tot poluam topicu omului si ia free up dar ma simt nevoit sa raspund iar...sa-mi fie rusine, mai ales ca am reglat un Kotzen tele pff. Yeap.
Recommended Posts