Guest _Theo_ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 ce ***? http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/Conten...53DNEWS,00.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadusa Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 am vazut la televizor nu mai stiu pe ce canal prezentare la "chitara" aia.era foarte incantat pustiul de ea! se aprind beculete pe griff cu unde sa ti degetu si are melodii presetate parca,poti sa faci download in ea de melodii mi se pare, oricum chestia e ca e mult mai accesibila unui copil decat o chitara normala si mai atragatoare cred,si asta cred ca e un lucur bun! nu stiu pretul insa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Ma credeti ca anu trecut ma gandeam ce misto ar fi una dinasta si ma batea un gand sa cooptez un lutier pentru un proiect de gen? Nu stiam ca exista/urma sa existe. Mi se pare foarte misto, ca realizare si ca idee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 dap...de acord la faza cu beculete atragatoare pt ochii copilasului..ma gandesc acum la buzunaru parintelui... totusi cea mai buna solutie cred ca e reghin + acorduri.go.ro. banuiesc ca asa am inceput mai cu totii...prima data cand am pus mana pe chitara nici nu visam sa existe asa ceva : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 S-a mai discutat despre chitara asta pe cel putin 3 threaduri pana acum Iata unul : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 nu e nici pe departe gibson digital guitar aaaaaa...sry cosu...nu urmarisem discutia pana la capat...tare si chesti cu variax, oricum e scula de studio banuiesc...adica nu vad un chitarist iesind pe scena cu asa ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMG Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Aici: http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=41787 gasiti un topic "aproape" exhaustiv despre aceasta chitara care are certe calitati de controler MIDI. Poate pentru chitaristii obishnuiti asta nu inseamna nimic, dar pentru un muzician cu vederi mai largi inseamna mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 mie mi se pare o cretinitate. daca o iei doar ca ceva cu care sa se joace copii e ok. daca o iei ca un instrument de invatat chitara... mi se pare de *****. maybe i'm oldfashioned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Categoric... that is not a guitar si nu cred ca poate fi asociata cu nici un instrument cu corzi. Iar din avantajele pe care le "ofera" baietii... mi-ar fi rusine sa ma mandresc cu faptul ca nu trebuie sa schimbi corzile niciodata... adica it's part of all the fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 nu cred ca stau in calea progresului. daca era asta eram in fata fabricii yamaha si militam. asociatia chitaristilor impotriva instrumentelor digitale... mi se pare naspa ideea si nesatisfacator sa ti se dea mura-n gura tot. nu are farmec daca nu te chinui un pic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Parerea mea e ca si sa inveti sa canti la chitara pe asa ceva e o greseala. Da, ppoate face totul intuitiv, usor de prins la modul teoretic, etc. Problema este ca nu are corzi. Din acest motiv cine incepe sa cante pe asa ceva nu va avea idee cum se simte vibratia, nu va sti sa controleze dinamica si atatea altele. Asta are chitara ( si in general instrumentele cu corzi ) mai mult fata de cele digitale. Sa inveti unde-s notele si cum sa-ti intinzi degetele este o parte mica din cantatul la chitara si imi pare rau sa zic dar pe jucaria asta nu poti sa inveti restul. E ca un fel de clapa la care trebuie sa-ti chinui degetele ca la chitara. Nu ii vad utilitatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 iti dai seama ca daca nu avea nici o utilitate, nu isi mai bateau aia de la yamaha capu' cu ea...exista lume care cumpara probabil. pe aia intreba-i ce utilitate iau gasit si cu ce i-a ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaymz Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Chek this out http://www.novaxguitars.com/parts-accessories/necks-ch8.html hibrid de chitara si bass, cu un grif cel putin ciudat, si cu tastele de pe fretboard puse interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts