produs de cluj Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 salutare. daca este pe aici un chitarist cu chef de zdranganeala ,,de weekend” sa dea un semn. la fel sa faca orice alt instrumentist interesat de cate o cantare fara vreun scop anume in afara de ,,amoru artei”. muzical vorbind, sunt deschis la o gama variata de genuri, doar sa sune melodic si sa nu se termine cu ,,core” sau sa inceapa cu ,,power”. sunt solist vocal (bariton), momentan cant folk romanesc (coveruri) impreuna cu un chitarist. ar fi voba initial de coveruri, dar daca sunteti ,,+creationisti+” putem discuta si compozitii proprii. :)) si nu ar fi rau sa aveti macar 25 de ani ca sa nu imi ziceti ,,nenea” :)) experienta de scena e irelevanta. conteaza numa sa zdranganiti la un nivel mediu, ca nici eu nu sunt vreun virtuoz, dar nici incepator nu-s. mai multe povestim in privat daca sunt interesati. succesuri!
chitarescu Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Salut ! Suna "bine" oferta ta si ar fi interesant sa discutam. Cant la chitara si voce. Indica-mi o modalitate in care putem sa stam de vorba in concret.
RaduSancraian Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Salut! Mai e valabila oferta? :) Si eu cant vocal si la chitara acustica. Merci!
mircearadu Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Salut, cam asta caut si eu chef de zdranganeala ,,de weekend”, tobar nivel hobby. Mircea 0740173282
Recommended Posts