gigimarga Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Salutare! Am tot incercat in ultimele zile sa incarc pe un TC Electronic Nova System preset-urile din versiunea "Limited" (https://www.tcelectronic.com/brand/tcelectronic/nova-system-presets), dar nu am reusit. Am folosit soft-ul recomandat de ei in pagina respectiva (MidiOx pentru Windows) si o interfata Midi-USB chinezeasca si ieftina. Interfata cred ca functioneaza, deoarece am reusit cu ea sa actualizez software-ul de pe Nova System, dar fisierul SysEx nu am reusit sa-l incarc. Imi tot da niste mesaje referitoare la buffere si alte chestii. Am incercat diverse variante si setari, inclusiv alt software, dar fara succes. Cred ca nu ma pricep eu suficient Am cautat si tutoriale pe Youtube, dar majoritatea celor pe care le-am gasit foloseau un software de Mac, respectiv SysEx Librarian. In concluzie, a reusit cineva sa incarce aceste preset-uri de pe Windows (eu am Windows 8.2)? Daca da, cum?!!! Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted June 16, 2018 Author Share Posted June 16, 2018 Nimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts