Vladympv Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Pret: 720 RON/360 bucata Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM sau tel 0720660050 Accept schimburi: Nu accept schimburi vand 2 bilete la concert Roger Waters - Budapesta 2 mai biletele cu loc la tribuna, f bune locuri, sold out, le dau la pretul de achizitie, 720 lei /360 bucata tel 0720660050
sam Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 (edited) Foarte fain, l-am vazut in Barcelona pe 13 aprilie, recomand! Show-ul in sine destul de modest comparativ cu The Wall-ul pe care l-am vazut de 2 ori, in Bucuresti si Atena. Ma refer la sonorizare, lumini, efecte, etc. Dar prestatia si sine si senzatia de Pink Floyd live (fie ea si doar cu Roger Waters) priceless! Iar playlist-ul excelent dupa gustul meu. Eu in locul tau n-as vinde biletele. Daca ai posibilitatea sa te duci, nu sta pe ganduri! Edited April 23, 2018 by sam
Vladympv Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 ca sa nu existe nelamuriri: l-am vazut de 3 sau 4 ori deja, si merg si de aceasta data :))) eu nu merg pt lumini la Waters :)) biletele erau pt un alt cuplu, rude de-ale mele care nu mai pot veni plus cer doar pretul paltit nu e smecherie sau bisnitzareala la mijloc =)))
Recommended Posts