r3novatyo Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Pret: 180 RON Localitate: Alba Iulia Contact: xxx Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 3 perechi de casti originale Sennheiser Momentum In Ear Black Chrome. Doua sunt sigilate, una desigilata si testata 15 minute. Nu am garantie la ele Pret 180lei FIX/bucata sau 350lei FIX/2 bucati sau 500lei FIX toate cele 3 bucati. La plata in avans, pot expedia gratuit prin Fan Courier, in localitatile deservite in care nu se taxeaza km-etrii sumplimentari. Rog contact prin mesaj privat pe site. Are prioritate cine le cumpara pe toate
Cosu Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Astea par cazute din camion. Cum te-ai ales cu 3 perechi ?
r3novatyo Posted April 17, 2018 Author Posted April 17, 2018 (edited) Le-am cumparat de la cineva. Am vrut sa folosesc eu o pereche, dar prefer un sunet mai neutru. Sincer, habar n-am de unde provin. Edited April 17, 2018 by r3novatyo
r3novatyo Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 (edited) 150lei FIX perechea desigilata. Transport inclus la plata in avans Chiar daca sunt pentru iPhone, iPad si iPod, le-am testat pe un P10 Lite si un Nexus 5X si pe ambele functioneaza butonul central: schimba posturile de radio sau pune play si pauza la clipuri YouTube. Nu ia comenzi de la celelalte doua butoane, dar de auzit se aud bine; am testat si pe PC si se aud si acolo. Merge si microfonul Edited April 24, 2018 by r3novatyo
Recommended Posts