Sergiu Petrescu Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Suntem o trupa din Bucuresti. Dorim sa abordam mai multe stiluri, de la folk, reggae, rock, metal, jazz, pop..etc. Ideea este ca o trupa te dezvolta foarte mult ca muzician si din fiecare stil ai de invatat.
satira Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 On 4/5/2018 at 18:53, Sergiu Petrescu said: Suntem o trupa din Bucuresti. Dorim sa abordam mai multe stiluri, de la folk, reggae, rock, metal, jazz, pop..etc. Ideea este ca o trupa te dezvolta foarte mult ca muzician si din fiecare stil ai de invatat. metal va intereseaza? mai mult grunge
Sergiu Petrescu Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Salut! Ne-am cam format ca trupa. Si da. Ne intereseaza metalul si grunge-ul . Noi mai aveam nevoie de un basist si am vorbit cu un baiat care a spus ca e interesat, da nu ne-am vazut inca pentru ca are priciorul in ghips si isi scoate ghipsul intr-o saptamana. Nu stiu daca o sa ramana cu noi. Daca stii sa canti la bas si te intereseaza o colaborare, te anunt daca basistul acesta nu va ramane cu noi.
Waldhar Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Bassist aici ! sa-mi spuneti daca mai sunteti interesati
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Bună seara! Compoziții sau coveruri? Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Recommended Posts