So din Sibiu Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Pret: 380 lei si 300 lei Localitate: Sibiu Contact: sovinti@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedale nu au niciun defect, sunt foarte versatile, se preteaza pentru diverse genuri de muzica de la blues pana la heavy metal. Dupa cum se vede DC Drive are si un buton de "boost" care functioneaza si independent de drive-ul din pedala astfel incat daca o folosesti in pedalier poate sa adauge "boost" si clean-ului sau altor efecte folosite acolo. M-am ajutat foarte mult de ele vreo 3 ani in special la inregistrari, le-am cumparat noi de le Thomann si le dau pentru ca mi-am schimbat pedalierul. Alte detalii tehnice gasiti pe sit-urile de specialitate. Cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Preturi: Carl Martin DC Drive - 380 lei, Electroharmonix East River Drive - 300 lei, preturi negociabile. La pachet amandoua:500 lei nenegociabil. 1
So din Sibiu Posted May 10, 2018 Author Posted May 10, 2018 East River Drive este retinut! Ramane Carl Martin-DC Drive, un "monstrulet mic" destept si usor de folosit cu un ton de la "cele fine" pana la unul foarte agresiv. Sunt filmulete pe net despre aceasta! Pretul se negociaza!
Recommended Posts