Guest sparkle Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hello. Vreau sa iau un set de tobe. Nu stiu de care, stiu doar ca trebuie sa aiba cele 5 piese de baza, un fus, un crash si doua suporturi + pedala. Right? Cam atat am aflat si eu despre tobe. Le vreau pentru cineva care nu stie sa cante inca. <a href="http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=11665">E un anunt cu Amati aici.</a> Insa ce vroiam eu sa intreb... niste Haymanuri de 14 mil de la Grosmann nu sunt bune? Ar mai fi o varianta: niste Tamauri vechi, fara premier. Dar la alea daca iau tzambale si un premier, ma duce tot la 10 mil. Daca mai da cineva vreo solutie... Eu m-am oprit la Haymanuri. Sunt noi, macar, si nu trebuie sa alerg dupa ele. Le platesc si i le trimit acasa cu fundita rosie. Anticipat, mersi mult de ajutor.
Guest zsampike Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Eu pot sa-ti trimit acasa la tine un set de Millenium, cumparat de la Thomann, cu 330 euro, pretul include taxele postale si rambursul, oriunde vrei tu sa-ti trimit in Romania. Set tobe MILLENIUM: 22’’ bassdrum 14’’ x 5 ½’’ snare+stativ 12’’+13’’ tom 16’’ standtom 14’’ hihat+stativ 16’’ crash+stativ scaun pentru tobe pedala pentru bassdrum o pereche de bete Dupa parerea mea sunt mai bune decat Haymann de la Grosmann. Daca esti interesat, contact me: ORANGE: 0740-086861, 0751-091311 COSMOTE: 0767-266516 VODAFONE: 0720-625586
hihi Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Eu ti-as sugera sa mergi pe Tama. Si.. piesele de baza sunt cam: toba mare + 2 tomuri, premier + stativ, cazan, stativ fus si poate pedala. Apropo, ce set de Tama e ala ? Poate pui o poza.
Guest mateiutzu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hayman-urile nu sunt pe stoc. Acele tobe se aduc pe comanda din afara ...
Un Tobar Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Eu zic ca Milenium e o alegere buna mai ales ptr inceput.
Guest sparkle Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Multumesc pentru raspunsuri. M-am descurcat pana la urma, cu un set Tama cu pedala de toba mare Sonor si cinele magic, la 9 mil. Setul e foarte misto la banii astia, si a venit cu 3 stative Mersi Mihai.
Recommended Posts