florin_cerbu Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 (edited) Pana acum nu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Augustin, dar eram la curent cu zecile de proiecte pe care le-a prezentat pe acest forum. Am fost intampinat de o persoana vesela, deschisa, cu bun simt si recunosc ca am fost putin derutat. In atelierul minune atmosfera a fost excelenta, baiatul meu, Andrei Cerbu a putut sa testeze un Gibson Iron Cross, o chitara la care de mult viseaza si am constatat ca a fost customizat extrem de bine. Nu ma asteptam sa intalnesc atata profesionalism, atata atentie pt detalii, atata modestie si pasiune pt chitare. A fost o experienta unica. Baiatul asta si-a schimbat programul intr-o zi de duminica si a muncit aproape timp de 5 ore la 2 chitare care erau praf si a reusit sa le transforme in altceva, de parca le-a facut vraji Vreau sa multumesc acestui forum pt ca ne-a intersectat drumurile. Cu stima, Florin Cerbu Edited February 5, 2018 by florin_cerbu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipciripcra Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Un nr de contact al lutierului ? Merci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar2100 Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Multumesc pentru aprecieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts