Guest Razvan Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Va recomand calduros pentru inceput cantecelele populare, sunt fff bune ca sa-ti formezi digitatia si ritmul, nu conteaza ce populara gasiti oricare e buna
Stefan Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Sa inteleg ca tu canti la bass? Ar fi frumos daca ai pune o inregistrare sa ma lamuresc si eu ce si cum P.S. sunt curios cum suna o inregistrare doar cu chitara bass
Cosu Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Pink Floyd - Money mie imi place si cant rifful ala pe chitara
Stefan Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Exact asta vroiam sa zis si eu, dupa ce am postat. Mi-ai luat-o inainte Oricum suna bestial pe bass cred
Guest Razvan Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 La bass altfel te pierzi in ritm, e un sentiment total diferit fata de cel pe care ti-l creeaza chitara, nu stiu parca e mai armonios dar dupa un timp te plictisesti shi de aceea m-am apucat de chitara desi imi pare rau acum deoarece am cam uitat toate cantecelele faine (Still got the blues, Wind of change, stiti voi: all the good stuff) dar cred ca o sa ma reapuc cat de curand ca ma cam gadila degetele daca intelegeti ce vreau sa spun. Imi pare f rau ca a fost cam off topic postul asta. P.S. Dar n-aveti multi basisti pe forumu' asta? P.S.2 As pune o inregistrare dar numai ca NU STIU CUM! Doamne tare putine lucruri stiu sa fac!
Cosu Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Basistii sunt mai rari la vedere cauta aici ceva sa te inregistrezi . Il compresezi cumva si apoi faci upload aici pe forum
Guest Razvan Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Am GuitarPro4, acum ce fac, adica cum inregidtrez ca n-am gasit nici un buton de record sau poate imi trebuie alt program?
Cosu Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 guitar pro este pentru redare & compunere . pentru inregistrare goldwave , audacity ,adobe audition , sound recorder
Guest W:W:JigSaw Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Uite fa download pt. Audacity Clik here http://audacity.sourceforge.net/
Recommended Posts