SKU Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0753761985 Accept schimburi: Nu accept schimburi Plec din tara si am decis sa vand cateva dintre chitarele mele. 1. Ibanez Prestige 1570 Minusuri: Freturile au urma de uzura, cateva dentrui pe corp, switchul inlocuit cu 3Way deci doza din mijloc nu e legata, tremolo blocat dar poate fi deblocat. Plusuri: Doze schimbate cu SD SH6 + SH4, poturi push pull, actiune joasa, SUPER RAPIDA, tine acordajul cu lunile, cu o vizita la lutier e mai buna ca orice chitara dubla ca pret. Pret: 1700 lei ( cam o treime din ce a costat initial ) 2. Epiphone Nighthawk Custom Reissue O chitara super versatila si foarte bine setata. Totul pe ea este ca nou. Este superioara, dupa parerea mea oricarui Epiphone Les Paul standard. Pret: 1100 lei 3. Godin Redline O chitara facuta in Canada, pe care am incercat eu niste experimente care nu s-au dovedit. De aceea chitara nu are electronica, si are o defectiune in lemn. In afara de asta freturile sunt ca noi, e FOARTE rapida si daca nu era sa o chinui asa probabil nu as fi dat-o vreodata. Pret: 1000 Lei 4. Les Paul MIJ anii 80 Gat subtire si rapid, foarte confortabila, destul de grea, doze Dimarzio EVO, are urme de folosire ( are aproape 40 de ani ), cheitze si bridge Schaller germane, poturi Push pull, freturi fara urma de folosire ( setup recent). Pret: 1200 lei ( numai dozele + cheite si bridge fac pe aproape )
SKU Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 (edited) Les paul este inca valabil la 1100 lei EPiphone e inca valabil la 1100 lei Edited January 9, 2019 by SKU
Recommended Posts