Guest Raskolnikov Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 http://www.ultimate-guitar.com/news/press_..._vs_pirate.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 not good. nici eu nu as fi stat degeaba sa se imbogateasca cineva de pe concertu meu/spinarea mea. adevarat pirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 eu tin cu piratii... errr!! bootlegurile sunt si trebuie sa fie legale.. vandute sau nu, apartin multimii.. "errr!!" again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 jimmy page nu cred ca mai avea bani de paine si s-a gandit sa-si ia o fabrica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) eu tin cu piratii... errr!! bootlegurile sunt si trebuie sa fie legale.. vandute sau nu, apartin multimii.. "errr!!" again tu ce vinzi acolo?? iti vinzi produsu tau? NU!!! a si btw e "arrgh" nu "err" Edited March 23, 2007 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 tu ce vinzi acolo?? iti vinzi produsu tau? NU!!!a si btw e "arrgh" nu "err" L-am personalizat Si pot sa vand si pietre gasite pe strada.. este acelasi lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) Si pot sa vand si pietre gasite pe strada.. este acelasi lucru nu e chiar asa, Codul Penal spune altceva Art. 216. - Însusirea bunului gasit Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al sau, se pedepseste cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda. Edited March 23, 2007 by p_aciulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Dar cu bunurile libere ce facem? Aerul, apa din baltoaca de langa trotuar.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 da cine pierde pietre? sau fac parte din domeniul public, si prin urmare sunt inalienabile si imprescriptibile? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 se cheama bunuri publice, nu bunuri libere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 lasa-le dreaq de pietre. asa faci bani de pe urma altcuiva, si acela nu are nici un motiv sa te lase sa faci asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Si tziganii care vand "Sapte Seri" la metrou sunt pirati?! ne trebe un emoticon cu un pirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 ne trebe un emoticon cu un pirat DA!! Ar fi singurul lucru care m-ar mai tine pe forumul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest parallaxe Posted March 24, 2007 Share Posted March 24, 2007 hehehe, hai k asta-i tare!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts