rawel_sr Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Salutare, sunt chitarist, cant de mai bine de 10 ani, am influente variate( de la blues la alternativ, fusion, reggae, jazz etc)și caut oameni dornici sa înființeze un proiect muzical rock(progresiv/psihedelic/experimental) bazat mai mult pe improvizație cu spectacole de lumina/proiecții/fum. Stiu că suna un pic fantezist, dar scopul ar trebui sa fie nu atât profitul cat oferirea publicului unei "experiențe" muzicale aparte Deci cam orice instrument este binevenit (tobe, percuție, chitara, bas/cello, clape/synth, voce, instr. de suflat etc.) 2
cepanpetre@yahoo.com Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 On 1/12/2018 at 14:47, rawel_sr said: Salutare, sunt chitarist, cant de mai bine de 10 ani, am influente variate( de la blues la alternativ, fusion, reggae, jazz etc)și caut oameni dornici sa înființeze un proiect muzical rock(progresiv/psihedelic/experimental) bazat mai mult pe improvizație cu spectacole de lumina/proiecții/fum. Stiu că suna un pic fantezist, dar scopul ar trebui sa fie nu atât profitul cat oferirea publicului unei "experiențe" muzicale aparte Deci cam orice instrument este binevenit (tobe, percuție, chitara, bas/cello, clape/synth, voce, instr. de suflat etc.)
Stormrider Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 salutari, suna interesant. da-mi un mail pe theodor.bucur@gmail.com, cant la ghitara/bass. eventual pot face si o clapa, dar nu sunt chiar indemanatic acolo. 1
Recommended Posts