nothing_ro Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Pret: 1200 RON Localitate: Iasi Contact: nothing_ro@yahoo.com Link producator: https://www.musikraft.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un gat de chitara - Stratocaster-like - produs de Musikraft in USA sub licenta Fender. Gatul este confectionat din maple cu tastiera din rosewood. Este finisat cu lac nitro de Mark and Jenny (de la MJT guitars) - si usor aged. Pe headstock este lipit un decal Fender. Tastele prezinta urme normale de uzura (adica nu necesita nicio ajustare). Vine la pachet cu: - un set de cheite si string trees - nut de os => adica este "plug and play". Edited January 7, 2018 by nothing_ro 2
CTI Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Salut, Cateva intrebari pertinente: Ce profil are? Ce radius are fretboardul? Cele doua puncte de pe tasta 12, sunt narrow sau wide spaced? Punctele de pe margine, sunt pozitionate 50% in fretboard - 50% in neck, sau doar in fretboard? Multumesc.
nothing_ro Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 Profilul e un soft V - foarte comod dupa parerea mea (dar profilul e o chestie subiectiva, deci nu conteaza parerea mea). Radius de 9.5". Despre puncte o sa masor si povestesc atunci cand o sa ajung acasa si o sa am griful in mana. Multumesc de intrebari.
CTI Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) Si eu, iti multumesc pentru raspunsuri. Nu cred este nevoie sa masori nimic, e destul de evidenta diferenta intre cele doua tipuri de aranjare a punctelor. Oricum m-ai pierdut la soft V si radius, nu ma impac cu V-urile si vreau sa incerc 12". Edited February 12, 2018 by CTI
Recommended Posts