W4rlnlk Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Pret: 2600 lei Localitate: Iasi Contact: 0747523666 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa o relatie de doi ani, am ales sa ma despart de aceasta japoneza. Chitara isi arata varsta, dar chiar daca are mai bine de 30 de ani, suna si se simte excelent. Am inlocuit pot ul de volum si switch ul, iar dozele originale au fost schimbate cu urmaroarele: DiMarzio tone zone in bridge si doua doze fender vintage noiseless in middle si neck. Bridgeul e unul foarte reusit iar locking nut ul tine acordajul cu zilele. Pentru mai mult informatii, poze sau sample uri audio, folositi mesageria! 1
ickxs Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Up pentru fosta mea. O chitara foarte buna. Mai ai dozele care erau pe ea?
W4rlnlk Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Revine la vanzare cu freturi proaspete, un setup profi si cine doreste, poate primi si dozele vechi. up!
thole Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Salut, poti sa adaugi niste poze actuale si mai detaliate?
Recommended Posts