tatal Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Ca nou, Aniversar Edition. O singura voce trasa. Nu accept schimburi și nu negociez ! 1
Razvan S. Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Pai ce faceti fratilor? Vindeti aceiasi scula, si cu diferenta de pret? Vreau explicatii.
tatal Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Nu e problema mea... scula e a mea si se afla la mine in studio ' !
Razvan S. Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 15 minutes ago, tatal said: Nu e problema mea... scula e a mea si se afla la mine in studio ' ! Nu e problema ta? Eu nu cred ca pricepi, asta pentru ca nu citesti regulamentul. Chiar e problema ta, ai voie un singur anunt cu obiectul vanzarii. Moreso, de ce iti baga altcineva anunt de vanzare cu acelasi gear...pe care tu il detii? E mai rau decat acelasi user bagand acelasi anunt de 2 ori , plus ca is 200 Eur diferenta. Oricum cineva ia warn, si ramane un anunt (prin raspunsul tau magnific, deduc ca , ramane anuntul tau si celalalt va disparea) Inainte va vorbiti, nu faceti faze dinastea.
tatal Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Ce pot face eu???? e al meu... daca se arata bine voitori eu nu pot face nimic !
tatal Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Accept la schimb doar puteri, boxe pasive si diferenta de bani !
tatal Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Modelul este acesta ! http://www.dv247.com/studio-equipment/avalon-vt-737-sp-limited-edition-tube-voice-channel-in-black--57430
Recommended Posts