Bubu Boo Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: labrosmariuscovache@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut RGC, Vreau sa dau la schimb vechiul meu Epiphone Les Paul Standard Plus Top pe un Squier Tele cum ar fi cele din seria Classic Vibe sau Standard. Mai multe detalii despre LP-ul meu: - Neck pickup - Alnico Classic Humbucker - Bridge pickup - Seymour Duncan - APH-1 Slash Signature Setup-ul a fost refacut la FLO Custom Guitars anul trecut. Chitara este in stare buna, uzura normala. Finish-ul este Heritage Cherry Sunburst. O puteti vedea in poza de jos in partea dreapta. Pentru mai multe detalii (poze, intrebari,etc) lasati mesaj in privat va rog.
nelu33 Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Salut un ephiphone dot black cu, case si o mica dif din partea mea nu te-ar interesa?ms
Bubu Boo Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 On 11/1/2017 at 00:35, nelu33 said: Salut un ephiphone dot black cu, case si o mica dif din partea mea nu te-ar interesa?ms Multumesc pentru interes dar nu, singurul schimb de care sunt interesat este cu un Telecaster.
Recommended Posts