DeatH Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Salutare! Suntem o formatie din Bucuresti si cautam SOLIST VOCAL pentru a ne intregi echipa. Abordam o muzica cu sonoritati diverse, de la rock la electronica si nu numai, incadrandu-ne in multe genuri. DESPRE NOI: - formula actuala este de 3 insi ( chitara, bass, tobe ), media de varsta este de aprox. 24 ani, cantam de peste 12 ani fiecare la instrument, avand experienta atat live, cat si de studio; - detinem echipament propriu atat pentru live cat si pentru inregistrari;- avem abilitati de backing vocals; - suntem foarte axati pe procesul creativ si pe definirea unui stil/sound propriu, gusturile noastre muzicale fiind vaste si diverse; CE CAUTAM: - persoana serioasa, dedicata, cu atitudine profesionista; - creativitate, implicare in procesul creativ, dorinta de autodepasire ( nu ne multumim cu putin si pretindem la fel ); - disponibilitate pentru repetitii, inregistrari, concerte, etc. - experienta de studio si scena este un plus; - echipament propriu ( microfon, efecte, PA, etc. ) este un plus; CE OFERIM: - posibilitatea de a face parte dintr-un proiect modern si ambitios, cu care dorim sa mergem cat de departe putem! - posibilitatea de inregistrari si productii proprii; - ambitie si chef de munca; - good times, voie buna si distractie cat cuprinde Pentru detalii suplimentare, demo-uri sau orice altceva, nu ezitati sa trimiteti un PM si intram in legatura in cel mai scurt timp. Let’s make magic together!
iulia_i Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Buna, te rog da-mi si mie pe privat niste secvente din piese (intuiesc ca e vb de piese proprii). mersi!
Alex Plingu Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Salut ma numesc Alex , am 29 de ani si sunt solist vocal si imi plac cerintele pe care eu cred ca le pot indeplini Ce am mai facut : https://www.youtube.com/channel/UC-E46ocVT-EmOeIE6aYp89A Pt mai multe detalii 0722774997
Recommended Posts