Pontius Pillates Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 (edited) Pret: 100-150 lei Localitate: Bucuresti Contact: PM - folosesc Tapatalk si primesc instiintarile pe loc Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 1. M-Audio Audiophile 192. Placa vine insotita de cablul de extensie (pentru intrari si iesirile Main Out si monitoare) Nu are driveri pentru Windows 10, dar driverii de Windows 7 functioneaza perfect (descarcati de pe situl M-Audio), Pret : 150 lei. 2. Creative X-Fi Xtreme Music. Placa in sine este de fapt X-Fi Platinum si teoretic vine insotita si de bay-ul frontal si de telecomanda. Practic insa, cablul care face legatura intre placa si bay-ul frontal s-a ratacit pe undeva, asa ca pretul de vanzare va fi corespunzator unei placi fara acele accesorii. Am citit pe forumuri ca ar fi compatibil cablul de floppy drive, dar cum nu mai am nici asa ceva, prefer sa nu-mi mai bat capul cu ea. Driveri disponibili pentru toate versiunile de Windows. Daca reusesc sa gasesc si cablul cu pricina pana la momentul vanzarii, pretul va creste cu 50 lei. Pret : 100 lei. Motivul vanzarii : am facut upgrade la PC si nu mai am sloturi PCI. Ca atare, probele se vor face la cumparatori. Edited June 30, 2017 by Pontius Pillates adaugare de mentiuni si lamuriri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pontius Pillates Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Creative X-Fi nu mai e valabil. M-Audio Audiophile 192 in continuare disponibila. Pretul scade la 100 lei. Predare personala, in Bucuresti, zona Dristor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Salutare, Ramasese sa ne vedem undeva inainte de sarbatori. Haide sa iti fac transfer daca mai este inca valabila 192 si trec sa o iau in functie de cum am timp dar macar sa nu te mai tin cu banii. Da-mi te rog un semn pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts