delatobe Posted June 27, 2017 Posted June 27, 2017 Pret: 450 RON Localitate: Suceava Contact: 0740232111 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Shell-urile (22, 12, 13, 16) sunt din basswood cu finish din nuc (walnut). Am cumparatul setul nou din magazin (Italia) in 2001. L-am comparat atunci cu seturile din aceeasi gama de pret de la Pearl (Export Select) si Tama (Rockstar). Suna clar mai bine decat ele, de aceea l-am si preferat. Acum am facut un upgrade cu shell-uri de Mapex Pro M. Nu-mi prea sta in fire sa ma targuiesc, asa ca am pus un pret pe care il consider deja scazut. Are mici zgarieturi, dar, cu exceptia uneia de pe cazan, nu pot fi observate decat de foarte aproape. Pentru cine e interesat, pot face si alte poze.
delatobe Posted September 14, 2017 Author Posted September 14, 2017 Fara. Cea mai ieftina consola costa 2,5 Eur bucata, iar setul are 56. Fa un calcul. Nu mai vorbesc de rame.
AlexandruToma Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 La 01.08.2019 la 12:28, delatobe a spus: Accept oferte. Vindeti separat shell-ul de 16' ?
Recommended Posts