gibsonman Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 numai bine,mihnea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lehel Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Mai vrem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Eu nu inteleg cum puteti sta asa pe scena, fara sa oferiti publicului nimic in afara de muzica. Cu siguranta ca eu pentru voi sunt de "moda veche", insa dupa parerea mea publicul are nevoie si de caldura degajata de trupa care canta live. La voi atmosfera pe scena e de-a dreptul sumbra, ca si cum ati fi certati. Eu sincer ma mir ca lumea se multumeste cu atat. Oricum, aveti tone de fani, ceea ce demonstreaza faptul ca eu vorbesc prostii acum... Multa bafta si pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sickboy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Atmosfera poate fi de nenumarate feluri. Pana si mentiunea ta ca ai resimtit o atmosfera sumbra dovedeste ca un feelin din partea trupei catre public exista. Nu trebuie neaparat sa fie de un anumit gen. Vezi cazul trupelor numetal, unde se fac sincroane la dat din cap.. Conteaza in primul rand cum suni, pt ca muzica (fiind o trupa ) este cea care induce o anumita stare. Este ceea ce (cred eu) percepe publicul care vina la noi, in ciuda faptului ca se "sta asa pe scena". Ceea ce sincer, este magulitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Frumos dar nu pe gustul meu, nu prea agreez acest gen pshihedelic sau cum i-o mai spune (aici fac referire fix la piesa care am auzit-o ) altele sunt convins ca suna mult mai bine.. mai asteptam niste postari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts