discordless Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Trebuie sa cumpar o chitara ieftina sau un pack de incepatori cu amp inclus. cam ce firme / modele ati recomanda dintre behringer , aria, harley benton, epiphone, squier, stagg. ca bani 4-5 max 6 milioane. any ideas, links etc?
Cosu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cauta o chitara care sa fie din lemn masiv si nu din lemn stratificat. Behringer este cunoscut pentru practica asta. Harley Benton nu stiu daca se gaseste in Romania.
discordless Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mersi si de oferta, dar chestia e ca e cadou, si as vrea sa fie noua. harley benton a incercat careva? din ce am gasit in romania ma tenteaza doar squier si aria , ar merita mai mult un harley davidbenton din ala de pe thomann? thanx for your help !
Guest anghelescu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 de harley benton...am auzit cate ceva..pt pretul lor sunt ok chitarile.finishul este foarte bun..... sunt facute din lemn bun...ai putea incerca.multa bafta si ai grija de iti iei
discordless Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ok cred ca ma indrept spre un harley din asta sper sa ii placa mersi mult!
Guest anghelescu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ok cred ca ma indrept spre un harley din asta sper sa ii placa mersi mult! aia a fost doar parerea mea..sa intrebi mai multa lume
Guest gnrmarius Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Eu de exemplu am Yamaha, luata la pack, sa stii ca nu e o chitara rea deloc!!! Indiferent ce or sa zica cei de pe forum care sigur or sa sara! Si sa stii ca multi de pe-aici au Yamaha la pack sau nu!Suna bine, e rezistenta, finisaj bunisor, sustain imbucurator de la humbuckere, tot ce isi doreste un incepator! Ferea de Behringer, prea slabe!!!!
Guest anghelescu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Eu de exemplu am Yamaha, luata la pack, sa stii ca nu e o chitara rea deloc!!! Indiferent ce or sa zica cei de pe forum care sigur or sa sara! Si sa stii ca multi de pe-aici au Yamaha la pack sau nu!Suna bine, e rezistenta, finisaj bunisor, sustain imbucurator de la humbuckere, tot ce isi doreste un incepator! Ferea de Behringer, prea slabe!!!! de unde sa stii tu, ca incepator, daca e o chitara buna sau nu..Yamaha, poate tie ca incepator ti s-a parut excelenta...dar poate nu e asa. Intreaba intai ce muzici vrea sa cante. In functie de asta sa alegi modelul. +1
Cosu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 de unde sa stii tu, ca incepator, daca e o chitara buna sau nu..Yamaha, poate tie ca incepator ti s-a parut excelenta...dar poate nu e asa.+1 discordless am explicat aici ce e cu Harley Benton
discordless Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ah ma si miram de ce nu gasesc firma si pe alte siteuri , mmm mi se par ok astea http://www.thomann.de/gb/harley_bentonhbt1...bk_egitarre.htm http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbl450bk.htm http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbs_580_wr.htm http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbl400bk.htm la aceiasi bani am de ales intre aria si squier din ro, si nu-mi prea place nici una :-s si ca gen rock LOL
discordless Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 pai copia sg cred ca ramane , am mai gasit totusi washburn http://www.soundcreation.ro/products.php?b...p;product_id=22 cu washburn cum e treaba cu astea low entry?
Guest tudor. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 (edited) Am postat din greseala. Imi cer scuze Daca puteti sterge postul. Edited March 8, 2007 by tudor.
Cursedone Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fereste-te cat poti de chitarile negre ieftine. poa sa aiba cele mai naspa noduri/poa sa fie cu galme pe sub vopsea, ca deh, nu se vede. cat nu-mi plac mie sg-urile totusi, se pare ca e cea mai buna alegere(nu doar de culoare)
Cosu Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Eu am o chitara neagra si una rosie. Ambele ieftine si nu ma plang. De unde atata paranoia pentru 150 de euro ?
Guest the-mountain-song Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 sal...are un prieten de-al meu un harley benton model strato, negru...cred ca n-am vazut vreo hora atat de proasta cum e "harley-u" ala de cand cant la chitara...deci NU pentru stagg, behringer, maxine, bla bla....cred ca merita incercata o Aria...sau sg-ul ala de care zic baietii...oricum...dak esti incepator nu irosi banii pe mini-ampuri, mini-procesoare de mini-calitate, facute de mini-chinezi...sfatul meu insistent e sa bagi toti banii pe care ii ai intr-o chitara relativ buna pt 150-200 euro, iar de restu faci rost pe parcurs...ca oricum nici un amp sau proc ieftin nu suna mai bine decat computerul tau de acasa, pe care instalezi un programel gen guitar rig (ma rog, asta e ditai programoiu' )...bafta..
Doctor X Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fereste-te cat poti de chitarile negre ieftine. poa sa aiba cele mai naspa noduri/poa sa fie cu galme pe sub vopsea, ca deh, nu se vede. Trebuia sa incepi cu: "mi-a spus mie cineva..." sau "am auzit eu ca...".
Guest stmlk Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Imi poate spune cineva ceva despre chitarile Framus Classic?
Shreder_DT Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Imi poate spune cineva ceva despre chitarile Framus Classic? Iti recomand sa faci un thread nou, nu are nici o legatura cu topicu asta din 2007.
Recommended Posts