Bruno Mark Huțiu Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 (edited) Pret: 5000 RON Localitate: Arad/Timiu0219oara Contact: 0748029956 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator chitară Orange Rockerverb 50 MKII + footswitch cu două canale 2 Canale: Dirty & Clean 50 W Ieșiri 2x8 ohm Stereo și 16 ohm Mono EQ pe 3 benzi (low,mid,high) pe fiecare canal Control Gain pentru canalul Dirty Lămpi Peavey schimbate acum 6 luni. Stare perfectă de funcționare. Ca și defecte estetice, e doar puțin prăfuit și eventual câte o zgârietură. Este foarte versatil. L-am folosit pentru rock și metal, dar amplificatorul are unul dintre cele mai apreciate canale clean. Este emblematic pentru stilul brit-rock, dar sună cel puțin bine în orice context. Cei 50W ai săi au fost îndestulători pe orice scenă (club, festival, zilele orașului). Nu l-am dat niciodată mai tare de 6; nu a trebuit. Edited April 3, 2017 by Bruno Mark Huțiu
Bruno Mark Huțiu Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Uf, facem o reducere și ofertăm la 4500 lei / 1000 euro. Cine servește?
Marquess of Orange Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Iesirile nu sunt 8 ohm stereo. Se poate cabla 1 x 16 ohm mono, 1 x 8 ohm mono sau 2 x 16 ohm stereo (inserat in cele doua iesiri de 8 ohm). Scrie in manual. Spor la vanzare, recomand statia, suna super. Iar pe a ta am si auzit-o live in concert.
Bruno Mark Huțiu Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 (edited) Salut! Merci de notificare! Nu știu ce să zic de impedanță. Ideea e că dacă conectez o ieșire de 8 ohmi la cea de 8 ohmi a unui cabinet, se aud doar două din patru difuzoare, de aceea am considerat că merge stereo pe 8 ohmi. Da, sună bine. Nu l-aș da, dar e prea greu să-l car cu tot cu cabinet, ne practic pentru nivelul meu. Unde l-ai auzit, sunt curios? Edited July 5, 2017 by Bruno Mark Huțiu
Recommended Posts