Bruno Mark Huțiu Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 (edited) Pret: 5000 RON Localitate: Arad/Timiu0219oara Contact: 0748029956 Stare: NouAccept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator chitară Orange Rockerverb 50 MKII + footswitch cu două canale 2 Canale: Dirty & Clean 50 W Ieșiri 2x8 ohm Stereo și 16 ohm Mono EQ pe 3 benzi (low,mid,high) pe fiecare canal Control Gain pentru canalul Dirty Lămpi Peavey schimbate acum 6 luni. Stare perfectă de funcționare. Ca și defecte estetice, e doar puțin prăfuit și eventual câte o zgârietură. Este foarte versatil. L-am folosit pentru rock și metal, dar amplificatorul are unul dintre cele mai apreciate canale clean. Este emblematic pentru stilul brit-rock, dar sună cel puțin bine în orice context. Cei 50W ai săi au fost îndestulători pe orice scenă (club, festival, zilele orașului). Nu l-am dat niciodată mai tare de 6; nu a trebuit. Edited April 3, 2017 by Bruno Mark Huțiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno Mark Huțiu Posted June 6, 2017 Author Share Posted June 6, 2017 Uf, facem o reducere și ofertăm la 4500 lei / 1000 euro. Cine servește? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquess of Orange Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Iesirile nu sunt 8 ohm stereo. Se poate cabla 1 x 16 ohm mono, 1 x 8 ohm mono sau 2 x 16 ohm stereo (inserat in cele doua iesiri de 8 ohm). Scrie in manual. Spor la vanzare, recomand statia, suna super. Iar pe a ta am si auzit-o live in concert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruno Mark Huțiu Posted July 5, 2017 Author Share Posted July 5, 2017 (edited) Salut! Merci de notificare! Nu știu ce să zic de impedanță. Ideea e că dacă conectez o ieșire de 8 ohmi la cea de 8 ohmi a unui cabinet, se aud doar două din patru difuzoare, de aceea am considerat că merge stereo pe 8 ohmi. Da, sună bine. Nu l-aș da, dar e prea greu să-l car cu tot cu cabinet, ne practic pentru nivelul meu. Unde l-ai auzit, sunt curios? Edited July 5, 2017 by Bruno Mark Huțiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts