iulia_i Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 Voce, caut oameni carora sa le placa d-astea: Mi-ar placea sa incep un proiect de genul reorchestrari si reinterpretari in stil blues, precum: Ma pot baga ca armonie la chitara daca e nevoie. Link catre niste inregistrari home made: 4
iulia_i Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Bucuresti sau Ploiesti. Preferabil Bucuresti.
cepanpetre@yahoo.com Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Daca nu este tobosar, sunt liber tel. 0734068132 sau maill cepanpetre@yahoo.com. Doresc un deno. La urmatorul anunt este bine sa mentionezi si un nr. de telefon pentru un contact mai rapid. Edited May 9, 2017 by cepanpetre@yahoo.com
iulia_i Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Buna, se cauta in continuare restul instrumentistilor..
iulia_i Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 On 6/12/2017 at 09:49, mihai3512@gmail.com said: buna nu cantam de placere......de fapt de placere dar pe bani material nu am pt. formula de acum dc.vrei iti pot trimite niste clipuri de-ale mele facute pe bass....cu un looper....sunt instrumentale locatia este in centru la GRADINA CU FILME din p.ta Lahovary, unde am lucrat...in cadrul CREART BUCUCRESTI am si vorbit deja trupa va fi un quartet dupa ce stabilesc un minimum de 10 sau 15 piese cu baietii vorbim dc. vrei mai multe detalii ma poti suna la tel.afisat......0721583555 ti-am atasat link-urile astea ca sa-ti faci o idee cam ce cant...sunt doar niste experimente... Buna, da, ma intereseaza proiectul. trebuia sa ma anunti tot in mesagerie, asa de-abia acum am vazut mesajul. Te sun ASAP
Recommended Posts